Vi er et entreprenørselskap innen bygg som jobber med både privat- og bedriftskunder i Oslo og Viken fylkene siden 2016. Vi tar store oppdrag og er stolte over å levere kvalitet til våre kunder. Sammen på laget har vi dyktige fagfolk som har både erfaring og kompetanse for å kunne realisere din boligdrøm.

 

Har du en drøm om ny bolig hjelper vi deg gjerne hele veien frem til drømmen er realisert.

 

Vi har dyktige fagfolk innen de fleste fagfelt, som tømrere, murere, taktekkere, rørleggere, flisleggere, malere og vi har også egen møbelsnekker som kan tilføre boligen «det lille ekstra» dersom det er ønskelig.

 

Vi tilbyr tjenester knyttet til nybygg, rehabilitering, renovasjon, oppussing, vegger, gulv, vinduer, og dører, bare for å nevne et par områder. Vårt mål er å hjelpe folk med å få det fint hjemme, og både å kunne fullføre jobben innen tidsfrist og kostnadsrammer.

Verktøy i høy kvalitet er viktig for å få jobben utført skikkelig. Derfor gjør vi her ingen kompromiss, og vi velger kun det beste. Verktøy av høy kvalitet, slik som Hilti, Bosch, Makita, og flere blir daglig brukt av oss i VG Nord. Dessuten har vi også valgt å stille strenge krav til materialer. Ikke bare skal dine trapper og rekkverk se fine ut, men de skal også vare i lang tid. Derfor kjøper vi kun materialer av sertifiserte og nasjonale aktører, slik at du får den gode kvaliteten norske leverandører byr på.

Vi har et tett samarbeid med PRO ARKITEKT AS. Selskapet bistår oss med tegninger, prosjektledelse, koordinering med kommunen, samt alt av godkjennelser. Dette er en samarbeidspartner både oss som selskap og du som kunde vil dra godt nytte av.