Speilbelysning til badet

Ønsker du speilbelysning til badet? LED-speil er her det perfekte alternativet. Våre speil kommer med LED-lys bak og foran (kjekt for sminking), slik at speilet blir fint belyst. Den flotte kontrasten gir et behagelig lys mens du for eksempel pusser tennene eller sminker deg.

Hos oss kan du velge mellom varmt og rolig lys, samt et sterkere og mer direkte hvitt lys. Dette er viktig for å sette den riktige atmosfæren på badet. Du kan selv installere både tak- og vegglamper, samt frittstående lamper. Men få ting slår speilbelysning!

Våre speil er utviklet med slitesterkt aluminium. Vi leverer unike former, slik at ditt speil kan skille seg ut. Dessuten er dette tynne og lette modeller, slik at de enkelt kan flyttes rundt ved behov.

Enkelte av speilene kommer med funksjoner som touch og Bluetooth blant annet. Strømkabelen gjemmes enkelt. Du kan også i tillegg få spesialspeil hos oss som ikke dugger.

Dersom du ønsker flott speilbelysning, er våre LED-speil et flott sted å starte. Vi har full forståelse for om du ønsker å se speilene i «aksjon» før du kjøper dem. I så tilfelle, kan du komme til våre kontorer for en demonstrasjon. Vi ser frem til å møte deg og hjelpe deg med dine ønsker!